Lázárék bekeményítenek a fiatal gazdáknak

agrarszektor.hu
Módosította a Miniszterelnökség a fiatal gazdáknak szóló pályázatot a Vidékfejlesztési Programban (VP). A kérelmeket nem március elsejétől, hanem március 16-tól lehet beadni. A későbbiekben módosítják, illetve szigorítják a pályázat tartalmát is.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Március elseje helyett március 16-tól lehet beadni a kérelmeket a VP "Fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás" című felhívására - közölte a Miniszterelnökség. A tárca nem indokolta a határidő módosítását. Ugyanakkor közölte, hogy a felhívás tartalmával kapcsolatban hamarosan további módosításokat, szigorításokat hajt végre. A cél a minisztérium szerint az, hogy csak a valós gazdálkodói tevékenységet folytató termelők nyújthassák be támogatási kérelmeiket.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


A fiatal gazda pályázaton újonnan létrehozott mezőgazdasági vállalkozás kaphatnak támogatást az üzleti tervben vállalt, azzal szorosan összefüggő és ahhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítésére. A támogatás nagysága 40 ezer eurónak megfelelő forintösszeg.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?