Új vidékfejlesztési alelnök az agrárkamaránál

agrarszektor.hu
Luzsi Józsefet választotta vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A köztestület erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnöke ifj. Hubai Imrét váltotta a pozícióban.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara december 20-i gödöllői országos küldöttgyűlésén Luzsi Józsefet választotta meg vidékfejlesztésért felelős országos alelnöknek - írja közleményében a kamara. A köztestület erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnöke, aki a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének tiszteletbeli elnöke is, ifj. Hubai Imrét váltotta az alelnöki pozícóban.

Az országosküldöttek az erdő- és vadgazdálkodási osztály elnökévé Bleier Norbertet, a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet korábbi munkatársát, az Agrárminisztérium tájegységi fővadászát választották meg. Az országos küldöttgyűlés támogatta továbbá a köztestület csatlakozási szándékát a World Farmers Organization (WFO) szervezethez, amely több mint félszáz ország gazdáit képviseli a globális fórumokon. A szervezt célja olyan politikai irányvonalak elfogadtatása, amelyek javítják a gazdasági környezetet, illetve a gazdálkodók, családjaik és a vidéki közösségek megélhetését.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?