Utolsó helyek a Kelet-magyarországi Agrárfórumon

agrarszektor.hu
Az utolsó helyekre lehet jelentkezni a Kelet-magyarországi Agrárfórumon, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencián a legfontosabb agrárpolitikai, földszabályozási, növénytermelési és állattenyésztési témák kerülnek terítékre. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A nyár egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Kelet-magyarországi Agárfórum a háromnapos Hajdúsági Agrárexpó programsorozatába illeszkedik. A konferenciát augusztus 9-én rendezi meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál.

Bővebb részletek itt>>

A konferencián a legaktuálisabb agrártémák kerülnek terítékre, így szó lesz az agrárium előtt álló agrárpolitikai kihívásokról és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ágazatfejlesztési stratégiai programcsomagjáról. A fórum kiemelt témái között szerepelnek az osztatlan földtulajdonokat, a földöröklést és a földvásárlást-földhaszonbérletet érintő szabályozási változások, emellett pedig külön szekciók foglalkoznak az eredményes növénytermelés feltételeivel és az állattenyésztés fejlesztési lehetőségeivel. A szakmai programban az államigazgatás és az agrárvállalati szféra magas rangú döntéshozói, csúcsvezetők adnak elő.

A részletes programról bővebben itt>>

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési feltételekről ide kattintva lehet tájékozódni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?