Felmentették Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

agrarszektor.hu
Áder János köztársasági elnök felmentette megbízatása alól Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium (AM) vidékfejlesztésért felelős államtitkárát 2019. december 3-ai hatállyal. Kis Miklós Zsolt 2014 júniusában került a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkárának posztjára, a 2018-as új parlamenti ciklus óta pedig az Agrárminisztériumban töltötte be ezt a posztot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatásra felmentetete megbízatása alól Áder János Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkárát - írja a Magyar Közlöny. Kis Miklós Zsolt 2002-ben, 23 évesen került a politikába, és - szinte folyamatosan mezőgazdasági vonalon mozogva - 10 évvel később már kabinetfőnöki, majd alelnöki pozíciót töltött be a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. A közgazdász végzettségű politikus 2014 júniusában került a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkárának posztjára, a 2018-as új parlamenti ciklusban azonban visszakapta az Agrárminisztérium a vidékfejlesztést, így mindezidáig itt töltötte be a vidékfejlesztési államtitkár posztját. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Soós Lajos

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?