2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Felmentették Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

agrarszektor.hu
Áder János köztársasági elnök felmentette megbízatása alól Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium (AM) vidékfejlesztésért felelős államtitkárát 2019. december 3-ai hatállyal. Kis Miklós Zsolt 2014 júniusában került a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkárának posztjára, a 2018-as új parlamenti ciklus óta pedig az Agrárminisztériumban töltötte be ezt a posztot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatásra felmentetete megbízatása alól Áder János Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkárát - írja a Magyar Közlöny. Kis Miklós Zsolt 2002-ben, 23 évesen került a politikába, és - szinte folyamatosan mezőgazdasági vonalon mozogva - 10 évvel később már kabinetfőnöki, majd alelnöki pozíciót töltött be a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. A közgazdász végzettségű politikus 2014 júniusában került a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkárának posztjára, a 2018-as új parlamenti ciklusban azonban visszakapta az Agrárminisztérium a vidékfejlesztést, így mindezidáig itt töltötte be a vidékfejlesztési államtitkár posztját. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Soós Lajos

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31