Elindult a regisztráció! - Már lehet jelentkezni az év legfontosabb agrárrendezvényére

Elindult a regisztráció! - Már lehet jelentkezni az év legfontosabb agrárrendezvényére

agrarszektor.hu
December 9-10-én jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet 2021-ben immáron kilencedik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, a legnagyobb kihívásokat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is díjazzuk a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, így ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb és legjelentősebb agráreseményét, és regisztráljon most a december 9-10-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A december 9-10-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legfontosabb és legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is online és offline módon egyaránt. Az agrárium csúcseseményét idén egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formátumban rendezzük meg, ahol két napon át izgalmas és színes szakmai programmal, valamint különböző online kiegészítőkkel várjuk a résztvevőket. 

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A Portfolio Agrárszektor Konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, színvonalas szakmai előadások, illetve szekcióbeszélgetések keretében dolgozza fel az ágazat legforróbb történéseit, és hasznos, naprakész információkkal szolgál az agrárium minden szereplőjének. A konferencia programja még feltöltés alatt van, de az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is rengeteg ütős és aktuális témával várjuk a résztvevőket, az alábbi linkeken az elmúlt évek Agrárszektor Konferenciáinak programjai érhetők el, érdemes böngészni őket!

A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2021 Konferencián ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat. A nyerteseket rangos szakmai zsűri választja ki, döntenek az év növénytermelőjéről, az év állattenyésztőjéről, az év kertészetéről, az év fiatal agrárszakemberéről, az év női agrárvállalkozójáról, az év agrárberuházásáról, az év agrárinnovációjáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj győzteséről. 

A Portfolio Agrárdíjak 2021 kategóriái:
  • Az év növénytermelője
  • Az év állattenyésztője
  • Az év kertészete
  • Az év fiatal agrárszakembere
  • Az év női agrárvállalkozója
  • Az év agrárberuházása
  • Az év agrárinnovációja
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év kertészete díjat és az Év női agrárvállalkozója díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakembere díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál. Idén díjazzuk az Év agrárinnovációját is, ebben a kategóriában olyan cégek jelentkezését várjuk, amelyek fejlesztéseik újdonságot jelenthetnek a hazai agráriumban, és mintául szolgálhatnak más gazdálkodók, ágazati szereplők számára is.

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. Nevezni az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével lehet 2021. június 30-ig.Ha kitöltötte az adatlapot mentse le és emailben küldje el az agrarszektordijak@portfolio.hu címre. A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

Nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen!

A Portfolio Agrárszektor Konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Stiller Ákos

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?