Nyílnak a pénzcsapok: 350 milliót osztanak szét a magyar vadászok között

Nyílnak a pénzcsapok: 350 milliót osztanak szét a magyar vadászok között

agrarszektor.hu
Megjelent a Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program pályázati felhívása: ennek értelmében 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig adhatók be a pályázatok. Az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) Elnöksége június 28-án meghozta a szükséges támogató döntést a pályázati kiírás előkészített tervezetéről, így elindulhat az érdekképviselet civil szervezetek vadőreit támogató kezdeményezése.

Elérhető a Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program pályázati felhívása. A pályázatokat az egyesületi formában működő vadászatra jogosultak 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig adhatják be az OMVK megyei területi szervezeteihez. Az anyagok beküldésére augusztus végéig, az eszközök beszerzésére 2023. február 28-áig lesz lehetőség. A Vadászkamara több mint 350 millió - hivatásos vadászonként bruttó 200 000 - forinttal segíti hivatásos vadászok felszerelésének beszerzését, amint arról korábban az Agrárszektor is beszámolt.

EZ IS ÉRDEKELHET

A 26 különböző eszköz megvásárlására igényelhető, utófinanszírozott formában biztosított támogatás vissza nem térítendő, a minimális önrész 30%. A forráselosztás elvéből kifolyólag forráshiány nem alakulhat ki, minden arra jogosult - aki helyesen pályázik - nyer támogatást. A pályázathoz kapcsolódó kapcsolódó dokumentumok:

A Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Programról szóló tájékoztatás és a kapcsolódó, letölthető dokumentumok elérhetők az OMVK online felületein is. Így megtalálhatóak a Vadászkamara honlapján és Facebook-oldalán is.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?