Hogyan juthatunk idén agrártámogatásokhoz? - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

Hogyan juthatunk idén agrártámogatásokhoz? - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Jelentősen változtak az idén az agrár- és vidékfejlesztési támogatások felhasználási feltételei, mivel januártól hatályba lépett az új uniós Közös Agrárpolitika (KAP). A Portfolio Csoport március 21-i kecskeméti Agrárium 2023 Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mit kell tenniük a gazdálkodóknak az egységes kérelmek tavaszi benyújtási időszakában ahhoz, hogy továbbra is hozzájuthassanak támogatásaikhoz. 

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hogyan lehet az idén hozzájutni az új uniós agrártámogatásokhoz, és mire kell leginkább figyelni az egységes támogatási kérelmek tavaszi benyújtási időszakában? - ez lesz az egyik kiemelt témája az idei Agrárium 2023 konferenciának, amelyet március 21-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igénylésénél különösen fontos szempont lesz, hogy januártól hatályba lépett az új uniós KAP. Ezért a gazdálkodók számára létfontosságú, hogy tisztában legyenek a legfontosabb változásokkal. A konferencia kitér arra, mely ágazati szereplők lehetnek az új KAP-szabályok nyertesei, illetve mit lehet tenni annak érdekében, hogy a termelőknek jutó támogatások ne csökkenjenek?

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?