Hogyan juthatunk idén agrártámogatásokhoz? - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

Hogyan juthatunk idén agrártámogatásokhoz? - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Jelentősen változtak az idén az agrár- és vidékfejlesztési támogatások felhasználási feltételei, mivel januártól hatályba lépett az új uniós Közös Agrárpolitika (KAP). A Portfolio Csoport március 21-i kecskeméti Agrárium 2023 Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mit kell tenniük a gazdálkodóknak az egységes kérelmek tavaszi benyújtási időszakában ahhoz, hogy továbbra is hozzájuthassanak támogatásaikhoz. 

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hogyan lehet az idén hozzájutni az új uniós agrártámogatásokhoz, és mire kell leginkább figyelni az egységes támogatási kérelmek tavaszi benyújtási időszakában? - ez lesz az egyik kiemelt témája az idei Agrárium 2023 konferenciának, amelyet március 21-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igénylésénél különösen fontos szempont lesz, hogy januártól hatályba lépett az új uniós KAP. Ezért a gazdálkodók számára létfontosságú, hogy tisztában legyenek a legfontosabb változásokkal. A konferencia kitér arra, mely ágazati szereplők lehetnek az új KAP-szabályok nyertesei, illetve mit lehet tenni annak érdekében, hogy a termelőknek jutó támogatások ne csökkenjenek?

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: STOP STRESSZ! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?