Hogyan juthatunk idén agrártámogatásokhoz? - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Jelentősen változtak az idén az agrár- és vidékfejlesztési támogatások felhasználási feltételei, mivel januártól hatályba lépett az új uniós Közös Agrárpolitika (KAP). A Portfolio Csoport március 21-i kecskeméti Agrárium 2023 Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mit kell tenniük a gazdálkodóknak az egységes kérelmek tavaszi benyújtási időszakában ahhoz, hogy továbbra is hozzájuthassanak támogatásaikhoz. 

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Hogyan lehet az idén hozzájutni az új uniós agrártámogatásokhoz, és mire kell leginkább figyelni az egységes támogatási kérelmek tavaszi benyújtási időszakában? - ez lesz az egyik kiemelt témája az idei Agrárium 2023 konferenciának, amelyet március 21-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az eseménynek a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igénylésénél különösen fontos szempont lesz, hogy januártól hatályba lépett az új uniós KAP. Ezért a gazdálkodók számára létfontosságú, hogy tisztában legyenek a legfontosabb változásokkal. A konferencia kitér arra, mely ágazati szereplők lehetnek az új KAP-szabályok nyertesei, illetve mit lehet tenni annak érdekében, hogy a termelőknek jutó támogatások ne csökkenjenek?

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?