Agrofood, Agrofuture: két új hiánypótló agrárkonferencia májusban

Agrofood, Agrofuture: két új hiánypótló agrárkonferencia májusban

agrarszektor.hu
Agrofood és Agrofuture névvel két új agrárkonferenciát rendez meg az idén a Portfolio Csoport, amely mindkét esetben hiánypótló rendezvényekkel lép a piacra. A május 22-i Agrofood Konferencia az élelmiszeripart érintő legfontosabb témákat, a május 23-i Agrofuture Konferencia pedig az agrárgazdaság legaktuálisabb fenntarthatósági és innovációs kérdéseit tűzi napirendre tematikus összeállításban.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hiánypótló új konferenciákat rendez meg az idén májusban a Portfolio Csoport, amelyekkel tematikus módon igyekszik célzott és átfogó információkat nyújtani az agrárgazdasági szereplők számára. Az Agrofood Konferencia időpontja május 22-e, az Agrofuture Konferenciáé pedig május 23-a. Mindkét rendezvény helyszíne a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont lesz.

Az Agrofood Konferencia országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások, illetve az iparággal kapcsolatban álló beszállító mezőgazdasági termelők, kiszolgáló-szolgáltató ágazatok és élelmiszerkereskedelmi cégek számára. A konferencia részletesen áttekinti az élelmiszeripar piaci, támogatási, finanszírozási és szabályozási helyzetét, és kiemelten foglalkozik az iparág hatékonyságnövelést célzó fejlesztési-beruházási lehetőségeivel. 

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény célja, hogy eredményes tevékenységeikhez konkrét gazdálkodási-üzleti információkat nyújtson az élelmiszeripari vállalkozások számára, és hozzájáruljon termelési és piaci pozícióik erősítéséhez, illetve szükséges fejlesztéseik megvalósításához. A konferencia többek között elemzi az élelmiszeripari vállalkozások rövid- és hosszú távú hitelhez jutási és fejlesztési lehetőségeit, energiahatékonyságjavító beruházási követelményeit, robotizációs és digitalizációs trendjeit, illetve munkaerőpiaci és csomagolóanyagpiaci lehetőségeit.

Az esemény áttekinti az élelmiszeripari vállalkozások kül- és belpiaci helyzetét, a termékértékesítés növelésének lehetséges irányait, illetve az exportfejlesztés- és finanszírozás eszközeit. Emellett bemutatja a legújabb élelmiszerfogyasztási trendeket, az élelmiszerekkel szemben folyamatosan változó vásárlói igényeket és a piaci szereplés legjobb vállalati és közösségi marketinglehetőségeit is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

Az Agrofuture Konferencia létjogosultságát az adja, hogy az Európai Unió számos agrárszabályozási előírása, a klímaváltozás elleni küzdelem és az agráriummal szembeni társadalmi-fogyasztói elvárások változása olyan helyzetet teremt, amely gyökeresen új szemléletet és termelési gyakorlatokat tesz szükségessé a hazai agrárgazdaságban is. Ez ma már komoly támogatáshoz jutási kérdés is, hiszen az Európai Uniós agrár- és vidékfejlesztési támogatások mind nagyobb hányadát kötik környezetvédelmi és fenntarthatósági követelmények teljesítéséhez, ezért a konferencia részletesen kitér arra is, hogy a gazdálkodók miként férhetnek hozzá a legtöbb forráshoz az új feltételek között.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény - másik kiemelt témaként - azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A modernizáció az agráriumban is olyan mértékben felgyorsult, hogy az innovációs változások nyomon követése az agrárvállalkozásktól is egyre komolyabb és gyorsabb tájékozódást követel meg. A konferencia arra törekszik, hogy a legnagyobb gazdasági haszonnal járó agrárinnovációs eredményeket bemutassa az ágazat szereplőinek, így sikeres gazdasági-üzleti tevékenységeik érdekében hozzájáruljon ahhoz, hogy az innovációs termékek és technológiák alkalmazhatóságában naprakészek legyenek és felhasználásukkal minél jobb gazdálkodási eredményeket érhessenek el.

A konferencia programjához kattintson ide>>

A konferenciák a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatják be és dolgozzák fel. Az eseményeken az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

A konferenciákra a portfolio.hu weboldal „konferenciák” menüpontjában, a Portfolio Agrofood 2024 Konferencia és a Portfolio Agrofuture 2024 Konferencia hivatalos felületén lehet jegyeket vásárolni. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói 35 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyeket. Akik mindkét rendezvényre jegyet vásárolnak, 50 százalékos kedvezményre tarthatnak igényt.

Az Agrofood Konferencia jelentkezési feltételeiért kattintson ide>>

Az Agrofuture Konferencia jelentkezési feltételei itt érhetők el>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?