Változás történt az ÖKO támogatással kapcsolatban: mutatjuk a részleteket

Változás történt az ÖKO támogatással kapcsolatban: mutatjuk a részleteket

agrarszektor.hu
A hosszabbítás eredményeképp továbbra is elérhető lesz a támogatás azon kedvezményezettek számára, akik jelenleg rész vesznek a programban és élni kívánnak e lehetőséggel. A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítását 2023. október 16-tól 2023. november 15-ig terjedő időszakban, a Magyar Államkincstár által közzétett elektronikus formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával lehet kérelmezni. A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelem visszavonására a Kincstár 2024. január 15-ig lehetőséget biztosít.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Amennyiben a gazdálkodó nem kíván élni a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbításának lehetőségével, úgy nem szükséges kérelmet benyújtania, azonban a benyújtásra rendelkezésre álló határidő jogvesztő hatályú. A vállalt tevékenységeket a kötelezettségvállalás teljes időtartama alatt szükséges betartani, ugyanakkor a meghosszabbítás előtti támogatási jogviszony során első alkalommal megállapított meg nem felelést nem veszik figyelembe a hosszabbítás évében megállapított meg nem felelésre hozott szankciók ismétlődő jellegének tekintetében - írja az AM közleményében.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?