Jövőre is elindítja a MATE a népszerű új agrárképzését

Jövőre is elindítja a MATE a népszerű új agrárképzését

agrarszektor.hu
Jövőre folytatódik az agrárdiplomáciai menedzser képzés az Agrárminisztérium és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) együttműködésében, így az egyetem újabb hallgatók jelentkezését várja a 2024 februárjától keresztféléves programra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A magyar agrárium nem csupán a lakosság minőségi élelmiszerellátását biztosítja, de egyre aktívabb és megbecsültebb szereplője a nemzetközi élelmiszer- és alapanyag-kereskedelemnek, amely a magyar nemzetgazdaság fejlődéséhez is jelentős mértékben hozzájárul. Ezért elengedhetetlen, hogy az agrárdiplomáciában, a nemzetközi agrárkapcsolatokban és a nemzetközi agrárkereskedelemben dolgozó szakemberek megismerjék a terület nemzetközi összefüggéseit, cél- és eszközrendszerét, valamint gyakorlati működését.

Ebből a felismerésből született az Agrárminisztérium és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) együttműködésében megvalósuló agrárdiplomáciai menedzser szakirányú továbbképzés, amelynek célja, hogy a magyar agrárdiplomáciát magasan kvalifikált, korszerű elméleti, módszertani és gyakorlati ismeretekkel felruházott szakemberek műveljék. A jelentkezési felhívás a MATE honlapján érhető el.

(Címlapkép: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?