Indul a pénzosztás: milliókat kaphatnak ezek a magyar vállalkozások

Indul a pénzosztás: milliókat kaphatnak ezek a magyar vállalkozások

agrarszektor.hu
Nagy lehetőséget kaptak a vidéki cukrászdák Magyarországon- A Kisfaludy Program keretében 2024. július 2-től augusztus 1-ig egymillió forint összegű vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszközbeszerzésre és fejlesztésre.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című program második szakaszában korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre, valamint a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére igényelhető támogatás - írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A támogatás célja, hogy erősítse a digitalizációt és a szereplők egyre aktívabban használják a működésüket segítő digitális megoldásokat, valamint, hogy élénküljön a vidéki gazdaság és mérséklődjön a vidéki szolgáltatókat érintő relatív versenyhátrány.

A jelentkezést minimális adminisztráció mellett az NTAK rendszeréből indíthatják a pályázók, amelyben az NTAK ügyfélszolgálat is segíti őket. A felhívás a Kisfaludy Program hivatalos oldalán érhető el. További információk és a részletes pályázati kiírás pedig ezen a linken található.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?