2021. szeptember 28. kedd Vencel

Hírek - Agrárpénzek

A Budapest Bank is támogatja a Széchényi Kártyát

A Budapest Bank augusztus végétől kínálja mikro- illetve kis-és középvállalkozások (kkv) részére a Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt és a Széchenyi Forgóeszközhitelt, hogy ezzel is segítse a vállalkozások hosszabb távú kivitelezését.
 
 

A forráshoz jutás gyors, a hitelbírálat a szükséges papírok benyújtása után mindössze 3 munkanapot vesz igénybe.

A nehéz gazdasági helyzet miatt, illetve az alultőkésített, likviditási gondokkal küzdő cégek élénkítése végett augusztus végétől a Budapest Bank is elérhetővé tette a Széchenyi Kártya Program egyes termékeit. 

"Úgy láttuk, hogy a már meglevő és potenciális ügyfeleink körében nagy az érdeklődés a Széchenyi Kártya Program termékei iránt, emellett az is apropót szolgáltatott a csatlakozáshoz, hogy a kormányzat nemrég jelentősen bővítette a programban elérhető termékek skáláját. Bízunk benne, hogy ez a lépés is segít majd bennünket abban, hogy jól működő, hosszú távú partneri kapcsolatokat tartsunk fenn ügyfeleinkkel”— mondta Tóth Viktor, a Budapest Bank vállalati üzletága, a Budapest Bank Business vezetője.

Az alultőkésített, de stabil forgalommal rendelkező cégek számára lehet megoldás a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel, amely a cég működése során felmerülő forrásigényre: vásárlásra, átutalásra, készpénzfelvételre használható fel. Segítségével a vállalkozások olyan kedvezményes kamatozású hitelhez jutnak, amely egyszerűen, bankkártyával is igénybe vehető. A mikrovállalkozások maximálisan 15 millió forintot, a kkv-k pedig 25 millió forintot vehetnek fel. Nagy előnye a Budapest Banknál igénybe vehető konstrukciónak, hogy a hitel 15 millió forintig tárgyi fedezet nélkül igényelhető - írja a budapestbank.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu