A Budapest Bank is támogatja a Széchényi Kártyát

agrarszektor.hu
A Budapest Bank augusztus végétől kínálja mikro- illetve kis-és középvállalkozások (kkv) részére a Széchenyi Kártya Folyószámlahitelt és a Széchenyi Forgóeszközhitelt, hogy ezzel is segítse a vállalkozások hosszabb távú kivitelezését.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A forráshoz jutás gyors, a hitelbírálat a szükséges papírok benyújtása után mindössze 3 munkanapot vesz igénybe.

A nehéz gazdasági helyzet miatt, illetve az alultőkésített, likviditási gondokkal küzdő cégek élénkítése végett augusztus végétől a Budapest Bank is elérhetővé tette a Széchenyi Kártya Program egyes termékeit. 

"Úgy láttuk, hogy a már meglevő és potenciális ügyfeleink körében nagy az érdeklődés a Széchenyi Kártya Program termékei iránt, emellett az is apropót szolgáltatott a csatlakozáshoz, hogy a kormányzat nemrég jelentősen bővítette a programban elérhető termékek skáláját. Bízunk benne, hogy ez a lépés is segít majd bennünket abban, hogy jól működő, hosszú távú partneri kapcsolatokat tartsunk fenn ügyfeleinkkel"— mondta Tóth Viktor, a Budapest Bank vállalati üzletága, a Budapest Bank Business vezetője.

Az alultőkésített, de stabil forgalommal rendelkező cégek számára lehet megoldás a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel, amely a cég működése során felmerülő forrásigényre: vásárlásra, átutalásra, készpénzfelvételre használható fel. Segítségével a vállalkozások olyan kedvezményes kamatozású hitelhez jutnak, amely egyszerűen, bankkártyával is igénybe vehető. A mikrovállalkozások maximálisan 15 millió forintot, a kkv-k pedig 25 millió forintot vehetnek fel. Nagy előnye a Budapest Banknál igénybe vehető konstrukciónak, hogy a hitel 15 millió forintig tárgyi fedezet nélkül igényelhető - írja a budapestbank.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?