2021. április 18. vasárnap Andrea, Ilma

Hírek - Agrárpénzek

Erre mindenkinek figyelnie kell! Fontos fizetési határidő jár le január 31-én

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra hívta fel az érintettek figyelmét, hogy a 2019. évi bevalláshoz kapcsolódó felügyeleti díj második részletének fizetési határideje 2020. január 31. napja. A díj átutalása kizárólag az e célra elkülönített fizetési számlára teljesíthető.
 
 

A Nébih közleményében jelezte, hogy fizetési értesítő elérhető és letölthető a hivatal portálon található bevallási felületről (Ügyfélprofil). A hivatal azt kérte a befizetőket, hogy a második részlet összegét a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára szíveskedjenek utalni.

A Nébih hangsúlyozta, hogy a befizetők az utalás közlemény rovatában mindenképpen tüntessék fel a második részlethez tartozó bizonylatszámot, valamint a bevalló adószámát vagy adóazonosító jelét is!

Az érintettek további kérdéseikkel a Nébih felügyeleti díj ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06-1/336-9024-es telefonszámon, valamint a felugyeletidij@nebih.gov.hu e-mail címen. A témával kapcsolatban további hasznos információk itt olvashatóak.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu