Már csak pár nap maradt! Jön az év kihagyhatatlan agráreseménye

Már csak pár nap maradt! Jön az év kihagyhatatlan agráreseménye

agrarszektor.hu
December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az év legfontosabb agrárrendezvényét, az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 60 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legütősebb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén online módon várjuk a résztvevőket, akik élőben követhetik az egész napos konferenciát, amelyen közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 60 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk őket. Az esemény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, emellett hasznos és naprakész információkat nyújt.

December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is. A konferencián külön szekció foglalkozik az öntözésfejlesztéssel, a növényvédelemmel, a vetőmag-és műtrágyapiaccal, a precíziós gazdálkodással, de az aktuális takarmányozási trendeket, illetve az állattenyésztést ért víruscsapások is górcső alá kerülnek majd. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. 

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényt Feldman Zsolt államtitkár nyitja meg, aki a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról beszél majd, illetve ismerteti a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket. A konferencián élőben jelentkezik majd Janusz Czesaw Wojciechowski, az Európai Bizottság agrárbiztosa, aki a Közös Agrárpolitika következő években várható kilátásairól tart előadást. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. 

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A konferenciát idén rendhagyó módon, online rendezzük meg, ami azt jelenti, hogy élőben közvetítjük az előadókat, a kerekasztal-beszélgetéseket és az előadásokat. A konferencián résztvevőknek egyedülálló networking lehetőségeket, élő kapcsolatépítést, privát videó call-okat és interaktív szobákat biztosítunk, szinte már csak az élő koccintás hiányzik majd. A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A Portfolio Agrárszektor Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által ajánlott rendezvény, az Agrárkamarai tagok 4 pontot kaphatnak az online eseményen való részvételért. Az online jegyek korlátlan számban elérhetőek, ne hagyja ki az év legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03