2021. január 24. vasárnap Timót

Hírek - Agrárpénzek

Megint belenyúlnak a pénzosztásba Lázárék

Módosítja a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Programban (VP) kiírt beruházási pályázatok üzleti tervének dokumentációját. Az egyszerűsítés elsősorban az 50 millió forint alatti projekteket érinti.
 
 

Változnak az üzleti tervre vonatkozó követelmények a VP-ben – áll a pályázatokat kiíró Miniszterelnökség közleményében. A tárca szerint a korábban megjelent üzleti tervhez képest átláthatóbb, kevesebb adminisztrációval járó, egyszerűbb üzleti tervet jelentetnek meg. Fontos különbség, hogy az 50 millió forint teljes projektösszeg alatti támogatásra pályázó ügyfeleknek pénzügyi tervet sem kell készíteniük a pályázat benyújtásához.

A közlemény szerint a minisztérium a gazdák érdekében módosítja a beruházási pályázatok üzleti tervének dokumentációját. A Vidékfejlesztési Program kialakításában fontos szempont volt, hogy a többi operatív programhoz igazodó egységes eljárásrend, egyszerűsített támogatástípusok bevezetése és egyszerűsített elbírálás segítse a gazdálkodókat – fogalmaz a tárca.

Az üzleti terv módosításáról a www.palyazat.gov.hu weboldalon, a beruházási pályázati felhívások mellékleteiben lehet részletesen tájékozódni.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu