2021. március 5. péntek Adorján, Adrián

Hírek - Agrárpénzek

Ők lesznek azok, akik szeptembertől tanácsokat adnak

Eddig több mint félszáz pályázatíró regisztrált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) online tanácsadó rendszerében. Ezt a kamarai tagok szeptembertől ingyenesen használhatják.
 
 

A kamara pályázati tanácsadó hálózatába augusztus 15-től regisztrálhatnak a pályázatírók, a kamarai tagok pedig szeptember elsejétől érhetik el a minősített pályázatírókat a honlapon keresztül - mondta Süle Katalin, a NAK elnökségi szóvivője az M1 aktuális csatornán. A rendszer használata a kamarai tagok számára ingyenes.

A tapasztalatok szerint a pályázatok elkészítése, valamint az elnyert összeg szabályos felhasználása olyan szakismeretet kíván, amellyel a tagság jelentős része nem rendelkezik, ezért pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozásoktól vesz igénybe ilyen szolgáltatást. Sok társaság foglalkozik pályázatírással, vannak lelkiismeretesen felkészültek, de akadnak olyanok is, amelyek nem kellő felkészültséggel vagy etikátlan magatartással rontják a szolgáltatás hírnevét - közölte korábban a kamara.

A Pályázati Tanácsadók Hálózatának célja, hogy megerősítse az etikus tanácsadói magatartást, díjmentesen közvetítse a minősített tanácsadókat a tagságnak, valamint naprakészen alkalmazható tudásanyaggal lássa el a tanácsadókat. A hálózathoz olyan, pályázatírást és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtó szakértők csatlakozhatnak, akik a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódó kiírásokkal összefüggésben nyújtanak szolgáltatásokat.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu