2021. május 7. péntek Gizella

Hírek - Agrárpénzek

Új fejlemény az egységes kérelmek ügyében: ismét könnyítettek a benyújtók dolgán

Április 6-át követően lehetővé vált az egységeskérelem-meghatalmazás elkészítéséhez szükséges jelszó igénylése elektronikus úton is. Ez az űrlap, a papíralapú G1040 nyomtatvány elektronikus megfelelője.
 
 

Mától fogva elektronikus úton is lehetővé vált az egységeskérelem-meghatalmazás elkészítéséhez szükséges jelszó igénylése, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán. A teljes tájékoztatás a Magyar Államkincstár honlapján is megtalálható. A kamara a következőkre hívja fel a jelszóigénylők figyelmét:

 • Aki már rendelkezik jelszóval, úgy nem szükséges újat igényelnie!
 • Aki az adott kérelem benyújtására már rendelkezik érvényes meghatalmazással, és elektronikus úton nem kíván új meghatalmazást benyújtani, nem szükséges jelszót igényelnie!
 • A jelszót minden esetben az ügyfél részére küldik!
 • Ha az ügyfél rendelkezik ügyfélkapus/cégkapus tárhellyel, úgy a Kincstár a jelszó iránti kérelem benyújtását igazoló dokumentumot az ügyfél tárhelyére küldi.
 • Ha az ügyfél nem rendelkezik ügyfélkapus/cégkapus tárhellyel, a jelszó iránti kérelem benyújtását igazoló – jelszót nem tartalmazó – dokumentum a benyújtó tárhelyére érkezik.
 • A jelszó értesítő ebben az esetben az ügyfél levelezési címére, ennek hiányában lakóhely/székhely címére postai úton kerül megküldésre.

 

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu