Tanulmányút az EIMA-ra

agrarszektor.hu
A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. a FruitVeB-bel közösen 2012. november elején szakmai tanulmányutat szervez az olaszországi "EIMA Nemzetközi Mezőgazdasági Gépkiállítás és Vásár" megtekintésére. A jelentkezési határidő október 22.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A kétévente Bolognában megrendezésre kerülő mezőgazdasági vásáron 40 országból több mint 1600 technológiai szállító képviselteti magát, a látogatók száma 2010-ben meghaladta a 150 ezer főt. A 18 pavilonban megrendezésre kerülő rendezvény átláthatóságát nagyban segíti, hogy a kiállítókat termékkörök szerint csoportosítják.

Kiemelt termékkörök:

I. Talajjavítás és erdészeti gépek
II. Traktorok, kerti traktorok, motoros kaszák, motoros kapák és többcélú mezőgazdasági járművek
III. Vetés és trágyázás
IV. Növényápolás
V. Öntözés
VI. Betakarítás
VII. Szállítójárművek
VIII. Állattenyésztéshez kapcsolódó gépek és eszközök
IX. Tartozékok és alkatrészek.

A kiállításon a mezőgazdasághoz kapcsolódó megújuló energiaszektor nemzetközi technológiai szállítói is bemutatkoznak. Jelentkezési határidő: 2012. október 22. (hétfő)

A szakmai tanulmányútról bővebben a www.fruitveb.hu weboldalon olvashat.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?