Tanyáról szabadultak ki, majd gyilkoltak a szamarak

agrarszektor.hu
Lerángatott segédmotorjáról, majd halálra harapott és taposott egy férfit két, tanyáról kiszabadult szamár. A két évvel ezelőtti, magyarszecsődi tragédia miatt most rendelt el helyszíni szemlét a bíróság.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

Két éve, a Vas megyei Magyarszecsődnél egy tanyáról kiszabadult két szamár, majd megtámadott egy arra motorozó 65 éves férfit - írja az index. A férfit az állatok leszedték a motorról, majd elvonszolták, testét megtaposták és több helyen megharapták. A férfi a külső és belő sérülések, csonttörések miatt a helyszínen meghalt.

A szamarak gazdája ellen eljárás indult halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt, a bíró pedig most hétfőn helyszíni szemlét rendelt el Magyarszecsődön. Egyelőre rejtély, hogyan szabadultak ki az állatok, és miért támadták meg a motorozó férfit. Egyes szakértői vélemények szerint az állatok azt hihették, hogy a motoros férfi ennivalót hoz a számukra, és ezért akartak mindenképpen kijutni a kerítéssel körbevett tanyáról.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?