Tanyáról szabadultak ki, majd gyilkoltak a szamarak

agrarszektor.hu
Lerángatott segédmotorjáról, majd halálra harapott és taposott egy férfit két, tanyáról kiszabadult szamár. A két évvel ezelőtti, magyarszecsődi tragédia miatt most rendelt el helyszíni szemlét a bíróság.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Két éve, a Vas megyei Magyarszecsődnél egy tanyáról kiszabadult két szamár, majd megtámadott egy arra motorozó 65 éves férfit - írja az index. A férfit az állatok leszedték a motorról, majd elvonszolták, testét megtaposták és több helyen megharapták. A férfi a külső és belő sérülések, csonttörések miatt a helyszínen meghalt.

A szamarak gazdája ellen eljárás indult halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt, a bíró pedig most hétfőn helyszíni szemlét rendelt el Magyarszecsődön. Egyelőre rejtély, hogyan szabadultak ki az állatok, és miért támadták meg a motorozó férfit. Egyes szakértői vélemények szerint az állatok azt hihették, hogy a motoros férfi ennivalót hoz a számukra, és ezért akartak mindenképpen kijutni a kerítéssel körbevett tanyáról.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?