2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Jön a nyár nagy eseménye: traktorkarnevál és csúcskonferencia a Hajdúságban

agrarszektor.hu
Augusztusban rendezik meg a nyár kihagyhatatlan eseményét, a VIII. Hajdúsági Expót, amelynek egyik legizgalmasabb programja a Portfolio Kelet-magyarországi Agrárfóruma lesz augusztus 9-én. A hajdúböszörményi háromnapos expó másik kiemelt eseménye a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én tartják.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Portfolio és az agrarszektor.hu augusztus 9-én már ötödik alkalommal rendezi meg Kelet-magyarországi Agrárfórumát, amely az augusztus 9-11. között megrendezésre kerülő VIII. Hajdúsági Expo elsőszámú szakmai rendezvénye. Az expó augusztus 9-i első napja 9,30 órakor a rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét, amelyet 10 órakor a Kelet-magyarországi Agrárfórum követ, amely egészen 14 ótáig várja az érdeklődőket a legaktuálisabb és legizgalmasabb agrártémákkal.

A konferencia kiemelt témái lesznek többek között:

  • a magyar agrárium legnagyobb kihívásai
  • hatalmas változások a földszabályozásban
  • önzözésfejlesztés
  • korszerű talajművelés
  • agrárdigitalizáció
  • precíziós gazdálkodás
  • nagy lehetőségek előtt a magyar állattenyésztés

A konferenciáról és a jelentkezési feltételekről bővebben itt >>

Traktorhúzó verseny Hajdúböszörményben (Forrás: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt) 

Az expó másik izgalmas programja a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én 10 órakort tartják. Superstock versenytraktorok magyar kupa versenyének lebonyolítása, Heavy Modified traktor bemutató, illetve Kamion és TWD traktorok bemutató húzása szerepel a programban. A rendezvény utolsó napján, augusztus 11-én 10 órakor veszi kezdetét a Traktorhúzó Hajdú Kupa, eredményhirdetés pedig szombaton és vasárnap is egyaránt 17 órakor lesz.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31