Jön a nyár nagy eseménye: traktorkarnevál és csúcskonferencia a Hajdúságban

agrarszektor.hu
Augusztusban rendezik meg a nyár kihagyhatatlan eseményét, a VIII. Hajdúsági Expót, amelynek egyik legizgalmasabb programja a Portfolio Kelet-magyarországi Agrárfóruma lesz augusztus 9-én. A hajdúböszörményi háromnapos expó másik kiemelt eseménye a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én tartják.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Portfolio és az agrarszektor.hu augusztus 9-én már ötödik alkalommal rendezi meg Kelet-magyarországi Agrárfórumát, amely az augusztus 9-11. között megrendezésre kerülő VIII. Hajdúsági Expo elsőszámú szakmai rendezvénye. Az expó augusztus 9-i első napja 9,30 órakor a rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét, amelyet 10 órakor a Kelet-magyarországi Agrárfórum követ, amely egészen 14 ótáig várja az érdeklődőket a legaktuálisabb és legizgalmasabb agrártémákkal.

A konferencia kiemelt témái lesznek többek között:

  • a magyar agrárium legnagyobb kihívásai
  • hatalmas változások a földszabályozásban
  • önzözésfejlesztés
  • korszerű talajművelés
  • agrárdigitalizáció
  • precíziós gazdálkodás
  • nagy lehetőségek előtt a magyar állattenyésztés

A konferenciáról és a jelentkezési feltételekről bővebben itt >>

Traktorhúzó verseny Hajdúböszörményben (Forrás: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt) 

Az expó másik izgalmas programja a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én 10 órakort tartják. Superstock versenytraktorok magyar kupa versenyének lebonyolítása, Heavy Modified traktor bemutató, illetve Kamion és TWD traktorok bemutató húzása szerepel a programban. A rendezvény utolsó napján, augusztus 11-én 10 órakor veszi kezdetét a Traktorhúzó Hajdú Kupa, eredményhirdetés pedig szombaton és vasárnap is egyaránt 17 órakor lesz.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31