Mi kerülhet a disznófülekbe? - Itt a lista

agrarszektor.hu
Közzétette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azoknak az engedélyezett elektronikus füljelzőknek a gyártmánykódjait, amelyek felhasználhatók a tenyészsertések jelölésére. A sertésjelölést (krotáliázást) egy tavaly év végi minisztériumi rendelet írja elő.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Tavaly decemberben jelent meg a Földművelésügyi Minisztérium rendelete a sertések jelöléséről, illetve Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszerének (ENAR) létrehozásáról. A sertés-ENAR-ban többféle gyártótól lehet füljelzőt (krotáliát) és segédeszközt rendelni.

Magyarországon azok a vállalkozások forgalmazhatnak füljelzőket és segédeszközöket, amelyek termékei megfeleltek a Nébih tesztjein. A hivatal most közzétette az engedélyezett füljelzők gyártmánykódjait, illetve a forgalmazók listáját.

A forgalmazók és a gyártmánykódok listája innen is letölthető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. december 11. 13:33