Takarmánypiac: elindult a tőzsdei kereskedés az UBM részvényeivel

agrarszektor.hu
Az UBM Holding Nyrt. részvényeivel bővült a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jegyzett részvények sora. A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő UBM részvényeivel pénteken indult el a kereskedés.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új részvénnyel a T kategóriában kereskednek - közölte a BÉT. A 2016-ban 100 milliárd forint körüli árbevételt elért UBM-csoport legújabb tagja decemberben kérvényezte 1 millió, egyenként 100 forint névértékű törzsrészvényének bevezetését a BÉT-re.

 

Milyen árakra lehet számítani az idén a hazai takarmánypiacon? Mit ajánlanak a legnagyobb piaci szereplők? Erről is szó lesz az Agrárium 2017 Konferencián március 8-án Kecskeméten.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, tevékenységét 1996-ban kezdő UBM-csoport Magyarország egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedője, illetve takarmánygyártója. Három fő üzletága a fehérjekereskedelem, a gabonakereskedelem és a takarmány-üzletág, a területek megközelítőleg egyenlő arányban járulnak hozzá a cégcsoport eredményeihez. A cégcsoportnak kilenc tagvállalata van.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02