Tökéletes párt keresel a jószágodnak? Itt az internetes társkereső teheneknek

agrarszektor.hu
Egy brit vállalat a Tinderhez hasonló társkereső alkalmazást indított tehenek számára. A tenyésztők így egyszerűen kiválaszthatják az állományukba legjobban passzoló egyedeket, elég csak jobbra csúsztatniuk a tökéletes állat fényképét, és percek alatt megegyezhetnek az árról az eladóval.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Idén Valentin-napon adta ki egy brit cég azt az alkalmazást, amely hasonló elven működik mint a Tinder elnevezésű társkereső. Az alkalmazás azzal a céllal jött létre, hogy összekösse egymással az Egyesült Királyságban élő marhatenyésztőket, akiknek így sokkal egyszerűbb lesz az állományukba legjobban illeszkedő egyedek kiválasztása. 

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.


Az alkalmazás ugyanolyan elven működik, mint a Tinder, a gazdálkodóknak ugyanis egyszerűen csak jobbra vagy balra kell csúsztatniuk az egyes egyedek képeit, attól függetlenül, hogy megfelelő-e számukra, vagy sem. A gazda a döntést az egyed részletes adatai alapján hozhatja meg, a képek alatt ugyanis ott van az egyes állat kora és lakhelye is, így ha balra csúsztatják az állatról megjelent képet, akkor az azt jelenti, hogy elutasítják a javasolt egyedet, ha pedig jobbra, az azt, hogy alkalmasnak találták.

A "társkereső" használatakor a gazdálkodónak meg kell adnia, hogy tenyészbikát vagy tehenet keresnek. Ha megtörtént a pár kiválasztása, és mindkét gazda részéről elfogadásra került, akkor a vevőt egy olyan webhelyre irányítja a rendszer, ahol részletesebb információkat is megtudhat a kiválasztott egyedről, így ha a gazda elégedett a választásával, akkor megegyezhet az árról az eladóval. Az alkalmazás az Egyesült Királyság több mint 43 ezer gazdaságának állatát tartalmazza, ez pedig az itt található összes gazdaság közel egyharmadát lefedi.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. alkalommal az idei év végén
Budapest Economic Forum 2022
Jön a legjelentősebb hazai makrogazdasági konferencia
Portfolio Future of Finance 2022
Új konferencia a teljes magyar pénzügyi szektor számára
EZT OLVASTAD MÁR?