Tűzoltókat kellett hívni: talajművelőbe szorult egy veszprémi bikabébi (képek)

agrarszektor.hu
Talajművelő gépbe szorult egy bikabébi a Veszprém megyei Külsőtavon. Bambi éjszaka gabalyodhatott bele az eszköz vasszerkezetébe, reggel azonban a közelben tartózkodók megtalálták a kétségbeesett állatot, és riasztották a tűzoltókat. Az állatot sikerült kiszabadítani, és hihetetlen módon az ijedtségen kívül semmi baja nem esett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Beleszorult egy talajművelő gépbe egy tíz hónapos bikabébi a Veszprém megyei Külsővaton - írja a Bors. A Bambi névre hallgató borjú az éjszaka gabalyodott bele az eszköz vasszerkezetébe, de saját erőből sehogyan sem tudott kikeveredni. A közelben tartózkodók hamar meglátták, hogy a kicsi bajba került, és riasztották a celldömölki tűzoltókat.

A katasztrófavédelem munkatársai speciális módszerekkel kezdték el a riadt borjú megmentését, az állat ugyanis hiába csecsemőkorú, 120 kilóját nem volt könnyű megmozdítani. Először az állat hátsó és mellső lábát, majd a fejét szabadítot­ták ki a szerkezet fogságából. A mű­velet sikerrel zárult, Bambi épségben megúszta a kalandot, és hihetetlen módon, semmi baja nem esett. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?