Szokatlan riasztás: katonák léptek fel az elkóborolt szarvasmarhákkal szemben

Szokatlan riasztás: katonák léptek fel az elkóborolt szarvasmarhákkal szemben

agrarszektor.hu
Némileg szürreális, máshonnan nézve pedig nagyon angol jelenetnek lehettek tanúi azok, akik kedden az angliai Shropshire megyei Shawbury közelében autóztak január 7-én. Az egyik utat ugyanis teljesen eltorlaszolta egy csapatnyi engedély nélküli eltávozáson levő tehén. A baj csak az volt, hogy a szarvasmarhák a Brit Királyi Légierő (RAF) helyi támaszpontjának közelében követték el ezt a függelemsértést.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A katonai rendőrség ezért nem tehetett mást, minthogy egy egységgel kiszállt a helyszínre és intézkedett. A rendkívüli eseményről a South West Farmer tudósított.

A katonai rendőrség később Twitter-posztokban mutatta be, hogy hogyan kerítették be a szökevényeket, és hogyan segített a tulajdonosuknak visszaterelni őket a közeli farmra, ahonnan korábban elszöktek. A légierő szóvivője később ugyancsak Twitter-posztban erősítette meg, hogy ez volt az egyik legszokatlanabb riasztás, amivel valaha is dolguk volt.

A tehenekről később kiderült, hogy nem tartoztak a hadsereg kötelékébe, ezért végül nem kell hadbíróság elé állniuk.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 22. 15:32