Ilyet még nem láttál: különleges és ritka Valentin-napi borjú született

Ilyet még nem láttál: különleges és ritka Valentin-napi borjú született

agrarszektor.hu
Szívecskés folttal a fején született egy borjú pontosan Valentin-napon Írországban. Az állatot a ritka egybeesés miatt "Be My Valentine" névre keresztelték.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Éppen Valentin-napon jött világra az a különleges borjúcska az írországi Antrimben, akinek a homlokán egy tökéletes szív alakú folt terül - írja a Ladbible-re hivatkozva a 24.hu. A Jersey szarvasmarha fajtájú állatot sílusosan "Be My Valentine" névre keresztelték el a farm tulajdonosai, akik meglepődve fedezték fel az egybeesést a dátum és a borjú egyedi mintája közt. James McAuley farmer elmondása szerint az állat maga is csupaszív, és azóta remek játszótársa gyermekeinek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?