2023. március 28. kedd Gedeon, Johanna

Figyelem, módosult a támogatási felhívás! Ez sok állattenyésztőt érinthet

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy módosult a lófélék esetében a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" VP4-10.2.1.1-15. kódszámú felhívás dokumentációja.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A módosítás értelmében a felhívás 3.4.1.1. II. fejezete egy új, 8. ponttal egészült, melynek értelmében a lófélék ‒ azaz a védett őshonos lófajták és a magyar parlagi szamár ‒ esetében pótlásként beállított állatnak elfogadható a 3.4.1.1. I. 2. pontja szerint kötelező szaporulatként előírt csikó, amennyiben a pótlás időpontjában az megfelel a felhívás 3.4.1.1. II. 3-7. pontokban leírtaknak - olvasható a NAK közleményében. A módosítás a támogatói okirat mintában is átvezetésre került. A módosításról szóló, a Széchenyi 2020 oldalán megjelent tájékoztatás itt érhető el, a "Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" VP4-10.2.1.1-15. kódszámú felhívás dokumentációja pedig itt.

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?