Figyelem, módosult a támogatási felhívás! Ez sok állattenyésztőt érinthet

Figyelem, módosult a támogatási felhívás! Ez sok állattenyésztőt érinthet

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy módosult a lófélék esetében a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" VP4-10.2.1.1-15. kódszámú felhívás dokumentációja.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A módosítás értelmében a felhívás 3.4.1.1. II. fejezete egy új, 8. ponttal egészült, melynek értelmében a lófélék ‒ azaz a védett őshonos lófajták és a magyar parlagi szamár ‒ esetében pótlásként beállított állatnak elfogadható a 3.4.1.1. I. 2. pontja szerint kötelező szaporulatként előírt csikó, amennyiben a pótlás időpontjában az megfelel a felhívás 3.4.1.1. II. 3-7. pontokban leírtaknak - olvasható a NAK közleményében. A módosítás a támogatói okirat mintában is átvezetésre került. A módosításról szóló, a Széchenyi 2020 oldalán megjelent tájékoztatás itt érhető el, a "Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" VP4-10.2.1.1-15. kódszámú felhívás dokumentációja pedig itt.

 

 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?