Jön az év nagy agráreseménye, az Agrárszektor Konferencia!

Jön az év nagy agráreseménye, az Agrárszektor Konferencia!

agrarszektor.hu
November 29-30-án rendezi meg a Portfolio Csoport az év vége egyik legnagyobb agráreseményét, az Agrárszektor Konferenciát. A kétnapos szakmai esemény egyedülálló programkínálattal nyújt mértékadó gazdálkodási és üzleti információkat az agrárium szereplői számára, emellett pedig lehetőséget kínál a networkingre és a szakmai kapcsolatépítésre is.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az idén november 29-30-án rendezi meg a Portfolio az Agrárszektor Konferenciát, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít a hazai agrárgazdaságban. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegességét az adja, hogy egyedülállóan részletes és átfogó módon tekinti át azokat a témákat, amelyek a leginkább meghatározzák és befolyásolják az agrárium szereplőinek tevékenységeit. A rendezvény áttekintő képet nyújt a hazai agrárgazdaság helyzetről, másrészt bemutatja az ágazat előtt álló kihívásokat, illetve előre lépési lehetőségeket és fejlesztési irányokat is.

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. Emellett a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási lehetőséget nyújt.

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?