Hogyan pályázhat sikeresen az élelmiszeripar? - Kiderül az Agrofood Konferencián

Hogyan pályázhat sikeresen az élelmiszeripar? - Kiderül az Agrofood Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen vidékfejlesztési pályázati lehetőségek nyílnak meg idén az élelmiszeri cégek számára, és hogyan lehet benyújtani sikeres pályázatokat? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofood Konferenciának, amelyet idén először rendez meg a Portfolio Csoport. A május 22-i kecskeméti hiánypótló rendezvény tematikus módon foglalkozik a hazai élelmiszeripart érintő legfontosabb témákkal.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Új vidékfejlesztési pályázati lehetőségek nyílnak meg idén a hazai élelmiszeripari cégek számára, így az iparág ismét támogatásokhoz juthat versenyképességnövelő beruházásaihoz. A Portfolio Csoport május 22-i Agrofood Konferenciája kiemelt szekcióban foglalkozik az élelmiszeripart érintő pályázati lehetőségekkel. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az Agrofood Konferencia részlétesen áttekinti, hogy az élelmiszeripari vállalkozásoknak mit kell mérlegelniük pályázataik benyújtásakor, melyek a legfontosabb pályázati feltételek és ezeknek a cégek miként felelhetnek meg. Emellett a konferencia bemutatja, melyek lehetnek a sikeres pályázatbenyújtás legfontosabb kritériumai, illetve melyek lesznek az elbírálás, a kifizetés és az ellenőrzés leglényegesebb szempontjai.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide >>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport az Agrofood Konferencia utáni napon, május 23-én rendezi meg kecskeméti Agrofuture Konferenciáját, amely az agrárgazdaságot érintő legaktuálisabb fenntarthatósági és innovációs témákat tűzi napirendjére. Az érdeklődők az Agrofuture és az Agrofood konferenciára - egy agrobérlet megváltásával - 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak mindkét eseményre érvényes, kombinált jegyet.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?