Dübörög az AgroFood 2024 konferencia - Itt a GALÉRIA az eseményről

Dübörög az AgroFood 2024 konferencia - Itt a GALÉRIA az eseményről

agrarszektor.hu
Elkezdődött Kecskeméten az AgroFood 2024 konferencia, ami a Portfolio Csoport új, országos jelentőségű rendezvénye az élelmiszeripari vállalkozások, illetve az iparággal kapcsolatban álló beszállító mezőgazdasági termelők, kiszolgáló-szolgáltató ágazatok és élelmiszerkereskedelmi cégek számára. A konferencia az élelmiszeripar legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az AgroFood 2024 konferencia a Portfolio Csoport új, élelmiszeriparral foglalkozó, országos jelentőségű rendezvénye. A konferencia részletesen áttekinti az élelmiszeripar piaci, támogatási, finanszírozási és szabályozási helyzetét, és kiemelten foglalkozik az iparág hatékonyságnövelést célzó fejlesztési-beruházási lehetőségeivel. A rendezvény célja, hogy eredményes tevékenységeikhez konkrét gazdálkodási-üzleti információkat nyújtson az élelmiszeripari vállalkozások számára, és hozzájáruljon termelési és piaci pozícióik erősítéséhez, illetve szükséges fejlesztéseik megvalósításához. 

Az esemény áttekinti az élelmiszeripari vállalkozások kül- és belpiaci helyzetét, a termékértékesítés növelésének lehetséges irányait, illetve az exportfejlesztés- és finanszírozás eszközeit. Emellett bemutatja a legújabb élelmiszerfogyasztási trendeket, az élelmiszerekkel szemben folyamatosan változó vásárlói igényeket és a piaci szereplés legjobb vállalati és közösségi marketinglehetőségeit is. Íme képes beszámolónk a Portfolio AgroFood 2024 konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio AgroFood 2024 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

 

Címlapkép forrása: Berecz Valter
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?