Az állategészségügyben meghatározó vállalatcsoporttal kötött megállapodást a MATE

Az állategészségügyben meghatározó vállalatcsoporttal kötött megállapodást a MATE

agrarszektor.hu
Közös oktatási és kutatási projektek megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és az állatgyógyászat terén kimagasló színvonalú tevékenységet végző ALPHA Befektetési Holding Zrt. vállalatcsoport.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az ALPHA Befektetési Holding Zrt. 2010. novemberében alakult meg, létrejöttével pedig ernyővállalatként foglalta magába az addigra már kiemelkedő sikereket elérő országos lefedettségű vállalatcsoportot - írja közleményében a MATE. E csoport zászlóshajója a több mint 30 éves múltra visszatekintő ALPHA-VET Állatgyógyászati Kft., amely kiemelt figyelmet fordít az innovációkra, a kiváló gyártási körülményekre, valamint a csúcsminőségű állatgyógyászati készítmények és takarmánykiegészítők előállítására és forgalmazására. Az együttműködés értelmében a vállalatcsoport gyakorlati helyszínt nyújt a MATE hallgatói részére, továbbá lehetőséget biztosít tudományos diákköri dolgozatok, valamint szak- és diplomadolgozatok készítésére is. Emellett a vállalatcsoport szakértői az egyetemi képzések szervezésében is részt vesznek, gyakorlati oktatók biztosításával, illetve a képzések tematikájának összeállításával.

Az együttműködés kapcsán Dr. Gyuricza Csaba rektor kiemelte, hogy az egyetem és a vállalatcsoport közös érdeke az agrárdigitalizáció fejlesztése és elterjesztése, a mezőgazdasági vállalkozók edukálása, valamint azoknak a 21. századi ismereteknek az átadása, amelyek segítik az agrárium szereplőinek fenntartható, környezettudatos és hatékony gazdálkodását.

Dr. Móré Attila, az ALPHA Befektetési Holding Zrt. igazgatóság elnöke a megállapodás aláírásakor rámutatott, hogy a vállalatcsoport számára az is rendkívül fontos, hogy a munkavállalók naprakész elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezzenek. Épp ezért támogatják a MATE szakirányú továbbképzésein és posztgraduális képzésein való részvételüket.

Címlapkép: Dr. Móré Attila és Dr. Gyuricza Csaba (Forrás: MATE)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03