Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Több ezer pontyot telepítettek hétfőn a Balatonba, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tervei szerint egész héten tartanak majd a telepítések. Többek között Balatonlellén és Siófokon kerültek halak a tóba.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Elkezdődött az őszi lehalászati szezon a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Irmapusztai tógazdaságában hétfő hajnalban. A munka eredményeképp a nap végére két helyszínen összesen 11 466 kilogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba - írja a balatonihal.hu. Hétfőn a balatonlellei mólón egy fuvarral 2 225, Siófokon pedig három fuvarral 9 241 kiogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. A pontytelepítések a társaság tervei szerint egész héten tartanak majd. Szeptember 26-án Balatonlellén, Zamárdiban, Balatonkenesén és Balatonfűzfőn is terveztek háromnyaras pontytelepítést.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?