Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Több ezer pontyot telepítettek hétfőn a Balatonba, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tervei szerint egész héten tartanak majd a telepítések. Többek között Balatonlellén és Siófokon kerültek halak a tóba.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Elkezdődött az őszi lehalászati szezon a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Irmapusztai tógazdaságában hétfő hajnalban. A munka eredményeképp a nap végére két helyszínen összesen 11 466 kilogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba - írja a balatonihal.hu. Hétfőn a balatonlellei mólón egy fuvarral 2 225, Siófokon pedig három fuvarral 9 241 kiogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. A pontytelepítések a társaság tervei szerint egész héten tartanak majd. Szeptember 26-án Balatonlellén, Zamárdiban, Balatonkenesén és Balatonfűzfőn is terveztek háromnyaras pontytelepítést.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?