2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Hírek - Állat

Az élősertéseket is kitiltották az oroszok

Újabb agrártermékeket tiltott ki Oroszország. Moszkva az élősertéseket és a belsőségeket is felvette arra az embargós tiltólistára, amelyet a nyugati államok ellen vezetett be.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az élősertést, a belsőségeket és néhány más haszonállati eredetű terméket is felvett Oroszország az élelmiszerembargó-listára, amelyet a nyugati államok - köztük az uniós tagországok - ellen vezetett be. Az embargó ezentúl az élősertés mellett (a fajtiszta tenyészállatok kivételével) kiterjed a szarvasmarha-, a sertés-, a birka-, a kecske- és más állati belsőségre, a sertészsírra, a zsírsztearinra és a zsírolajra is - közölte honlapján az orosz kormány.

Moszkva elzárja azokat a "szürke csatornákat", amelyeket arra használtak fel, hogy egyes haszonállat eredetű termékeket más címen szállítsanak Oroszországba - jelentette ki Arkagyij Dvorkovics orosz miniszterelnök-helyettes. Ez ugyanis a helyi termelők kárára történt - tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  SZAKÉRTŐ TAKARMÁNYOZÁS

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu