2019. augusztus 20. kedd István

Hírek - Állat

Kézikönyv az állattenyésztési pályázatok nyerteseinek

Felhasználói kézikönyvet tett közzé a Magyar Államkincstár (MÁK) a Vidékfejlesztési Program (VP) állattenyésztési pályázatainak ügyintézéséhez. A kézikönyv bemutatja a kérelembenyújtáshoz szükséges elektronikus felület működését és a kifizetési igénylések menetét.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A felhasználói kézikönyv az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt VP-s pályázatokra terjed ki. Így érinti a baromfi-, a sertés-, a szarvasmarha-, illetve a juh- és kecskeágazati telepi rekonstrukciókat.

A dokumentum a kérelembenyújtás elektronikus felületét mutatja be, illetve a kifizetési igénylések menetét ismerteti. Az elmúlt hónapokban a kincstár a nyerteseknek megküldte a támogatói okiratokat, miután a Miniszterelnökség döntött a pályázatokról.

A kifizetési kérelmet saját jogon vagy meghatalmazott útján elektronikusan, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. A beruházási projekteket a támogatói okirat kézbesítését követő naptól számított legfeljebb 24 hónapon belül kell befejezni.

A felhasználói kézikönyv innen is letölthető.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  SZAKÉRTŐ TAKARMÁNYOZÁS

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu