2020. április 4. szombat Izidor

Hírek - Állat

Megújult a Piactér

Mostantól hatékonyabban keresheti és kínálhat árut vagy szolgáltatást az Agrárszektor.hu ingyenes, mindössze regisztrációt igénylő apróhirdetési felületén.
 
 

Felhasználóink eligazodásának megkönnyítése érdekében gyökeresen átalakítottuk népszerű apróhirdetési felületünket. A Piactérre felkerülő hirdetések immár a legkézenfekvőbb szempontok, azaz például megye vagy épp tevékenységi kör, árukategória alapján szűkíthetők. Bízunk benne, hogy az új rendszer segítségével hatékonyan hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy felhasználóink valóban csak a számukra érdekes hirdetések között tudjanak válogatni, hirdetőinknek pedig ezáltal sokkal célzottabban tudják elérni üzenetükkel potenciális ügyfeleiket.

Hirdetők figyelem!


Mivel a Piacteret az alapoktól kellett újraépítenünk, így a korábban feltöltött hirdetések sajnálatos módon kikerültek a rendszerből. A regisztrációk természetesen továbbra is élnek, így amennyiben az átalakítást megelőzően még időszerű apróhirdetése volt oldalunkon, azt pár perc alatt pótolhatja immár megújult rendszerünkben.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu