Megőrülnek most a magyarok ezekért a húsokért: veszik őket, mint a cukrot
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
Az elmúlt néhány évben a nemzetközi és a hazai piacon egyaránt egyre nagyobb mennyiségben és választékban jelentek meg különböző növényi alapú élelmiszerek és készételek.
Nem semmi!
Egy felmérés szerint a húsevők sem utasítják el a vegán burgereket.
A McPlant termékek teljesen növényi alapúak lesznek.
A műhúsok Magyarországon is egyre több helyen elérhetők.
Kevés a minőségi marhahús a piacon.
Leskó Magdolna soha nem apellált női mivoltjára, és nem is tűrte el, ha valaki ilyennel próbálkozott.
A rendszeres metszések a termőegyensúlyt szolgálják, ám ha ennek gyakorisága nem elegendő, akkor néha nagyobb beavatkozások szükségesek.
Már kapható a szibériai rozs és a kövön őrölt hajdinaliszt a hazai pékségekben, de az ősgabonákból készült termékek is egyre népszerűbbek.
A cseh mezőgazdasági miniszter szerint az Európai Bizottság többet is tehetne ebben az ügyben.
Elkészült a Vitafort 6 milliárd forintot meghaladó értékű, 40 méter magas beruházása.
Minden a felkészítésen és a karbantartáson múlik. Készítse fel a gépét, hogy mindig tökéletes legyen a szezonokban!