Ellepték a magyar boltokat az import élelmiszerek: hova lettek a hazai termékek?
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Miért nincsen elegendő cukor a hazai boltokban?
Magyarország adja az EU éves izocukor-termelésének mintegy negyven százalékát.
A nehézségek ellenére stabil évet zárt a Hungrana Kft.
Európa élvonalához tartozunk.
Egyik napról a másikra kell gyors és hatékony döntéseket hozni
Egyszerűen nem éri meg nekik cukorrépát termelni.
Oláh Zsanett, a Kall Ingredienst vezetője szerint normalizálódik a piac.
Tavaly októberben kezdődött az első üzleti év a Kall Ingredienstnél.
Fél év alatt mégis 24 országba jutott el termékeivel.
Már csak az izoglükózban bízunk.
Gyorsan zajlanak az események.
75 százalékra növekszik a cég részesedése a tiszapüspöki Kall Ingredientsben.
Több mint félmilliárdos nézeteltérés egy építőipari céggel.
A tavalyinál 25-30 százalékkal nagyobb betakarítandó mennyiségre számíthatunk az idei évben.
Az új üzemegységben pelletált állati takarmányt állítanak elő.
Tovább éleződik a verseny az európai cukorpiacon.
Megválik Lengyel Attila a szabadegyházi cégtől.

A finomított cukor kerülése egyre inkább a figyelem középpontjába kerül az egészségtudatos táplálkozásban.
Az agrárexport értéke 7,4 százalékkal mérséklődött, az import lényegében változatlan maradt, így az egyenleg 32 százalékkal gyengült.
A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.