Ellepték a magyar boltokat az import élelmiszerek: hova lettek a hazai termékek?
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Miért nincsen elegendő cukor a hazai boltokban?
Magyarország adja az EU éves izocukor-termelésének mintegy negyven százalékát.
A nehézségek ellenére stabil évet zárt a Hungrana Kft.
Európa élvonalához tartozunk.
Egyik napról a másikra kell gyors és hatékony döntéseket hozni
Egyszerűen nem éri meg nekik cukorrépát termelni.
Oláh Zsanett, a Kall Ingredienst vezetője szerint normalizálódik a piac.
Tavaly októberben kezdődött az első üzleti év a Kall Ingredienstnél.
Fél év alatt mégis 24 országba jutott el termékeivel.
Már csak az izoglükózban bízunk.
Gyorsan zajlanak az események.
75 százalékra növekszik a cég részesedése a tiszapüspöki Kall Ingredientsben.
Több mint félmilliárdos nézeteltérés egy építőipari céggel.
A tavalyinál 25-30 százalékkal nagyobb betakarítandó mennyiségre számíthatunk az idei évben.
Az új üzemegységben pelletált állati takarmányt állítanak elő.
Tovább éleződik a verseny az európai cukorpiacon.
Megválik Lengyel Attila a szabadegyházi cégtől.

A ráfordításokon belül a műtrágyák ára nőtt a leginkább: átlagosan 12,7 százalékkal drágultak.
Az elmúlt évek időjárási fordulatai nem csupán apró módosításokat követelnek meg a hazai termelőktől, sokkal inkább az egész szemlélet átalakulását.
A móri borász elmondása szerint rendkívül drágán termelnek az ágazat szereplői, miközben folyamatosan szűkül a piacuk.
A Cashtag mai műsorából kiderül, hogy az űrhajósok esznek-e finomabb ételeket vagy a túlélő üzemmódban élő egyetemisták?
Lengyelország mezőgazdasága gyökeres átalakuláson ment keresztül a legutóbbi ötven évben.
A Kék-Fehér-Szív segítségével az egészség a farmtól az asztalig tart – ízletes, tápláló ételeket garantálva, amelyek jobbak az embereknek és kevésbé terhelik a környezetet.