Ellepték a magyar boltokat az import élelmiszerek: hova lettek a hazai termékek?
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Súlyos lemaradások vannak a magyar élelmiszeriparban, amelyek az elmúlt három évtizednek a következményei.
Miért nincsen elegendő cukor a hazai boltokban?
Magyarország adja az EU éves izocukor-termelésének mintegy negyven százalékát.
A nehézségek ellenére stabil évet zárt a Hungrana Kft.
Európa élvonalához tartozunk.
Egyik napról a másikra kell gyors és hatékony döntéseket hozni
Egyszerűen nem éri meg nekik cukorrépát termelni.
Oláh Zsanett, a Kall Ingredienst vezetője szerint normalizálódik a piac.
Tavaly októberben kezdődött az első üzleti év a Kall Ingredienstnél.
Fél év alatt mégis 24 országba jutott el termékeivel.
Már csak az izoglükózban bízunk.
Gyorsan zajlanak az események.
75 százalékra növekszik a cég részesedése a tiszapüspöki Kall Ingredientsben.
Több mint félmilliárdos nézeteltérés egy építőipari céggel.
A tavalyinál 25-30 százalékkal nagyobb betakarítandó mennyiségre számíthatunk az idei évben.
Az új üzemegységben pelletált állati takarmányt állítanak elő.
Tovább éleződik a verseny az európai cukorpiacon.
Megválik Lengyel Attila a szabadegyházi cégtől.
A legtöbb élelmiszer-növényünk esetén megszokás alapján eldöntjük, hogy melyik a gyümölcs és melyik a zöldség, ám nem minden az, aminek hisszük.
A világon mindenhol, így Magyarországon is visszaszorulóban vannak az erdők a megváltozott klíma miatt.
Február elején számos különleges folyamat indul be az erdei állatok életében, az egyik talán legismertebb a gímszarvasok agancshullatása.
Sokat segít a precíziós gazdálkodás és a szaktanácsadás a hatékony termelésben, de éppen azok nem tudnak belevágni, akiknek a leginkább kellene.
2025 februárjában második alkalommal rendezte meg partnertalálkozóját a Corteva Agriscience.