Nincs több trükközés? Így fogják jelölni a húst a jövőben
A húskészítmények előállítása és jelölése kapcsán számos rendelkezésre vonatkozóan merült fel pontosítási igény.
A húskészítmények előállítása és jelölése kapcsán számos rendelkezésre vonatkozóan merült fel pontosítási igény.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait.
A német bucónak úgy tűnik nem sok esélye van.
A balin, a domolykó és a kövicsík közül lehet választani.

Már most itt az ideje felkészülnünk a klímaváltozással kapcsolatos ártalomcsökkentésre.
Nagyszabású stratégiát készített elő az Európai Bizottság a generációváltás elősegítése érdekében.
A késő ősz és a tél azonban a felkészülés ideje is, amikor megfelelő védekezéssel és gondoskodással tehetünk a következő évi jó termésért.
A statisztikák szerint egyetlen ország felel az európai tésztatermelés kétharmadáért.
Potyó Imre tavaly talált rá a Börzsönyben a különleges süngombára, amelyet a kékóra fényében szakállas szellemként örökített meg.
Az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva az Arasz komoly segítség volt a Gazdálkodási napló és az EGN beadás követelményeinek való megfelelésben a gazdálkodások adminisztrációs terheinek csökkentésében.