Döcög a magyar sörforradalom, szenvednek a kisebb főzdék
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
2025 decemberétől új rendszer védi a kézműves és ipari termékeket az Európai Unióban.
A karácsonyi időszakban a prémium alapanyagok iránti kereslet jelentősen emelkedik.
A Magyar Sajtkészítők Egyesülete 114 nevező közül választotta ki a 2024-es Év sajtját.
Nemzeti Parki Termék Védjegyre pályázathatnak az Őrségben a jellegzetes, helyi előállítású termékek, szolgáltatások.
Nemcsak a fiatalok keresik a különleges ízvilágú kézműves söröket Magyarországon.
Térképre kerültek azok a helyek Magyarországon, ahol ősgabonából készült pékárukat lehet vásárolni.
Az agroturizmus és a kézműves alkohol is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, érdemes lehet belevágni.
Magyarországon és világszerte reneszánszukat élik a kézműves sörfőzdék és termékeik.
Uniós földrajziárujelző-oltalom védi a magyar kézműves és ipari termékeket 2025 végétől.
A fogyasztók az infláció okán aktívabban keresik az akciókat, illetve a kevésbé drága tejtermékek felé fordulnak.
Egy szakmabeli szerint a jelenlegi és ennél magasabb kenyérárakra kell számítani Magyarországon.
Idén ősszel is látványos szakmai és családbarát programokkal várja látogatóit az OMÉK.
Az áremelkedések a hazai kézműves sörfőzdéknek is óriási gondokat jelentenek, sokan a talpon maradásért küzdenek.
Az Év Szaloncukra verseny győzteseit 186 szaloncukor közül választották ki, a kóstolásokra több, mint 8000 szem szaloncukrot osztottak ki zsűrizésre.
Új címkéket vezetne be az EU, de jó ez nekünk?
Augusztusban eldől, melyik 2021-ben az Év Kenyere.
Március 1-től lehet véglegesíteni és beküldeni a pályázatokat.
Tokaji gin lett a világ egyik legjobbja
Újabb kiemelkedő minőségű termékkel rukkolt elő az Első Magyar Gin Manufaktúra.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.