Ezt sok baromfitartó elrontja: rengeteget bukhat, aki erre nem figyel oda
Ezeket az állatorvosi tanácsokat minden hazai baromfitartónak megéri megfogadnia.
Ezeket az állatorvosi tanácsokat minden hazai baromfitartónak megéri megfogadnia.
Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál.
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a harmadik országból származó, élelmiszercélú, növényi eredetű termékek mintavételének költségéről.
Januárban megkezdődött a kiskérődzők állatjóléti támogatásának helyszíni ellenőrzése.
Új magyar labortechnikai módszer segítheti a mézhamisítás hatékonyabb kiszűrését.
Az agrárkamara idén is folytatná megkezdett szolgáltatási programjait.
Hamarosan jelentést kell adniuk a nem állami laboratóriumoknak éves tevékenységükről.
Magyarország biztosítja, hogy az Izraelből menekülők magukkal hozhassák társállataikat.
Kiemelten fontos, hogy az ember a megfelelő időben gyűjtse be a levélanalízisre szánt mintákat!
Nagyszabású célellenőrzésbe kezd a Nébih a magyarországi gabonatárolókban levő ukrán gabonáknál.
Lezárult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza.
Meglepő eredmény született.
Márciustól a régi szakrendszer helyébe lép a digitális LABOR rendszer.
Kétféle húskészítmény magas zsírtartalma miatt nem nevezhető virslinek.
Szennyezett volt a készítmény.
Tesztelték a hazai kínálatot.
A labortól függ az élelmiszer megbízhatósága?
A minőségi garancia inkább piactisztító, semmint értékesítésnövelő hatású lenne.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Az utóbbi hónapokban már Burgenlandban is felbukkant a myxomatózis, amely az üregi, házi és immár a mezei nyulakat is súlyosan érinti.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.