Egri borászat kapta idén az Év Pincészete díjat
A díjazott családi borászat már nem először kapott elismerést a szakmától.
A díjazott családi borászat már nem először kapott elismerést a szakmától.
A Magyar Bor Akadémia 2022-ben Figula Mihályt választotta meg az év bortermelőjének.
A Nyakas Pincészet főborásza veheti át a díjat május 8-án.
Döntött a Magyar Bor Akadémia.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Idén is kiosztották a díjat.

A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.
A húsok árát biológiai szempontok is befolyásolják, érdemes megismerkedni tehát néhány fogalommal.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Az árrésstop kivezetésében reménykedtek, ehelyett hosszabbítást és kiterjesztést kaptak.