Meghódítja Magyarországot ez a szalámi: egyre többen csapnak le rá
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
2023-ban is fel volt adva a lecke az állattartóknak, sok esetben viszont már ők is tehetetlenek voltak.
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
A legfrissebb előrejelzések szerint további húsdrágulások várhatók Magyarországon.
Az előrejelzések szerint csökkenni fog a sertés- és marhahús iránti kereslet az Európai Unióban.
Mijazakiban termelik a legjobb vagjumarhahúst, Kagosimában tenyésztik a legjobb vagjubikát.
Elképesztően magas összegeket hagyhatunk ott egy vásárlás során a magyar henteseknél.
A globális marhahús-kereslet idén meghaladja a kínálatot.
Emelkedtek a nemzetközi élelmiszerárak januárban.
Így enyhítené az ország a klímavészhelyzet hatásait.
A baromfi- és a sertéshús után lassan a marhát is utoléri a drágulás.
A wagyu marháknak saját olimpiájuk is van.
Nem fogyasztanak sokat a libából a magyarok.
A cél az ellenőrzött húsmarha termékek népszerűsítése.
Fülsüketítő rajzásra készülnek.
Hiába a kiváló minőségben felnevelt állatok, javarészt külföldre kerülnek.
Pánikhangulat a húsmarha-tenyésztés és a marhahúsfogyasztás körül.
Nem is ismerjük a különbséget - egy származási megjelölés segítene
Már csak a hazai marhahúsfogyasztást kellene növelni.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.