Szereted a vajat? Akkor jó, ha ezt is tudod róla
Az állati tejből származó vaj készítése és fogyasztása egyidős lehet az emberi civilizációkkal.
Az állati tejből származó vaj készítése és fogyasztása egyidős lehet az emberi civilizációkkal.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
Az FDA szerint habár valóban kimutatták a H5N1 madárinfluenza vírusrészecskéit a boltokban kapható tejben, a tej továbbra is fogyasztható.
Hőkezeléssel tartósíthatunk és fertőtleníthetünk, célja, hogy a mikrobiológiai aktivitás gyakorlatilag megszűnjön, ellenkező esetben a termék megromlik.
Úgy tűnik, beindul a tejpiacon is a drágulás.
Ilyet még nem láttál!
Egy új technológiával akár 60 napig friss maradhat a tej hőkezelés nélkül is.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.