Egyre több ilyen sajt lehet a magyar boltokban: ezt jobb, ha mindenki tudja
Meg kell ismertetni a hazai fogyasztókkal a magyar sajtkülönlegességeket, láthatóvá és elérhetővé kell tenni őket.
Meg kell ismertetni a hazai fogyasztókkal a magyar sajtkülönlegességeket, láthatóvá és elérhetővé kell tenni őket.
A fogyasztók az infláció okán aktívabban keresik az akciókat, illetve a kevésbé drága tejtermékek felé fordulnak.
A Lajta sajt ára körül óriási a szórás, de az is igaz, hogy nagyon sok helyen átmenetileg hiánnyal kell számolni.
Bár külföldön nagy népszerűségnek örvend, sok magyar nem kóstolta még a legkülönlegesebb hazai sajtokat.
Minden, ami a spot piacon, majd az EU piacán történik, az 2-3 hónapon belül törvényszerűen bekövetkezik nálunk is.
Csökkenésnek indultak bizonyos tejtermékek, köztük a trappista ára Magyarországon, de továbbra is zsebbenyúlós lehet a vásárlás.
A Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) rövidesen kibővülhet egy új fejezettel, szabályozva a hazai tejipar egyik meghatározó termékét, a Trappista sajtot.
Így választanak a magyarok sajtot.
Nagy a baj az olaszoknál.
Lassan luxus lesz a trappista?
Ez nem semmi!
Már 3000 forint felett van egy kiló trappista.
Ismét sajtbíráló képzés indul.
Kihasználnák az átalakuló fogyasztási trendeket
A politikai, katonai helyzet megnehezítette a dolgukat.
A kínálat sokszínű, de még mindig szinte csak a trappista fogy.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.