Gyakran veszel fehérjeszeletet? Jó, ha tudod, mi derült ki róluk
Az elmúlt években világszerte nőtt a kereslet a funkcionális élelmiszerek iránt, de vajon valóban azt nyújtják, amit a csomagolás ígér?
Az elmúlt években világszerte nőtt a kereslet a funkcionális élelmiszerek iránt, de vajon valóban azt nyújtják, amit a csomagolás ígér?
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.
Három magyar agrárvállalat, melyek hús és tej, állati takarmány valamint tojástermékek előállítására specializálódtak, bemutatkozhattak Afrikában.
A megtermelt tej minőségét tekintve az USA telepeinek felső öt százalékával van egy szinten a beledi Extra Tej Kft.
Habár az emberek többsége napi szinten fogyaszt valamilyen tejterméket, az óriási választék miatt nem biztos, hogy elég jól ismerjük ezeket.
Csaknem egymilliárd forintból fejleszt tejfehérje-alapú élelmiszert egy konzorcium.
Innovatív tejtermékek fejlesztése és előállítása a célja a MÉK, valamint a FINO FOOD Kft. most induló kutatási és fejlesztési programjának.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Évezredek óta isznak kecsketejet Kelet-Afrikában.
Ólomlábakon jár a magyar termelői ár
A fogyasztás is tempósan nő
A tej továbbra is értékes alapanyag marad.
Elszabadult tejzsírárak
A zsíros tejnek van igazán értéke a piacon.
Az allergiás reakció bármilyen kis mennyiségnél bekövetkezik.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet Outlook konferenciáján mindenre fény derült.

Több gazda keresi az alternatív tápanyag-utánpótlást szolgáló készítményeket – mutatjuk, mit kell tudni róluk.
Kedvező együttállás született, rég áhított fejlesztések valósulhatnak meg itthon.
Az Európai Unió baromfiimportja 11 százalékkal nőtt, a behozatal döntő része Brazíliából, Ukrajnából, az Egyesült Királyságból és Thaiföldről származott.
Figyelmeztetnek a szakértők: nem mindegy, mit mivel keverünk a reggeli turmixban.
Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei gazdaságban igazolta a vírus jelenlétét a Nébih.