Kiderült az igazság az ecetről: sokan használják, de ezt nem tudják róla
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
Nagyon nem mindegy, hogy miből és milyen eljárással készül a mindennapi kenyerünk.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Biotechnológiai kutatások történnek Fusarium mikotoxinoktól mentes gabonafélék és élelmiszerek előállítása céljából.
A handmade söröknek igencsak nagy kultúrája van külföldön, de itthon is egyre többen foglalkoznak házi sörfőzéssel.
Nem kizárt, hogy Pardubice környékén főzték Európában legrégebben a sört.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
A biotechnológiai vállalatok világszerte megkezdték tejpótlók felkutatását.
Az országnak nincs stratégiai terve a válsághelyzet kezelésére.
Tökéletes módszer a betegségek és a kártevők ellen.
Most már tudjuk, milyen volt az íze.
Van vagy nincs génkezelt alapanyag a hazai sörökben?

Több gazda keresi az alternatív tápanyag-utánpótlást szolgáló készítményeket – mutatjuk, mit kell tudni róluk.
A kiskerti gyümölcstermesztés sikerének egyik alapja az adott fajokon belül a megfelelő fajták kiválasztása.
Kedvező együttállás született, rég áhított fejlesztések valósulhatnak meg itthon.
Jócskán elmaradt Európai Unió agrár-élelmiszeripari kereskedelmi többlete az idei év első hét hónapjában az előző év azonos időszakához képest.
Figyelmeztetnek a szakértők: nem mindegy, mit mivel keverünk a reggeli turmixban.