World Spirits Award 2011: taroltak a magyar pálinkák!

agrarszektor.hu
Két arany- és hét ezüstéremmel díjazták a Gyulai Pálinka Manufaktúra termékeit a World Spirits Award 2011-en, amely a világ egyik legrangosabb gasztronómiai rendezvénye.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Több mint 30 ország 70 gyártója vesz részt évente az ausztriai Klagenfurtban megrendezett World Spirits Award nevű megmérettetésen, amely a világ egyik legjelentősebb gasztronómiai rendezvényének számít. A legújabb fogyasztói trendeket is bemutató vásárt március 20 és 23 között rendezték meg immáron tizennyolcadik alkalommal.

"A Gyulai Pálinka Manufaktúra a világ legjobbjai közé került, hiszen kilenc terméke összesen két arany- és hét ezüstérmet kapott a megmérettetésen, maga a cég pedig az Év Főzdéje kategóriában bronzérmes lett" - állítja Adamik Anikó, a Gyulai Pálinka Manufaktúra ügyvezetője. Az egyik a birspálinka, a másik, hamarosan valószínűleg világhódító útjára induló szederpálinka, amely az aranyérem mellett a verseny legjobb párlata díjat is kiérdemelte.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?