Hiányosságok a bormarketing területén

agrarszektor.hu
Hiába újult meg tavaly a nagyobb bormarketing-kampányok szervezeti egysége, továbbra is követhetetlenül működik a rendszer.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nemrégiben például Hajós András vezetésével zajlott le egy 60 millió forintból létrejött, a magyar fröccsborokat népszerűsítő kampány, valamint útjára indult az úgynevezett Fröccsbusz. Az Agrármarketing Centrum (AMC) szakmai tanácsadója, Tóth Gedeon szerint "le kell választani" a fröccshöz kapcsolódó pejoratív asszociációkat, hiszen a fröccs is lehet minőségi.

Sok borász azonban megkésett kampánynak nevezte ezt a kezdeményezést, hiszen úgy vélik, logikusabb lett volna az országban zajló nagyobb fesztiválok idejére időzíteni, mára viszont a nagy részük véget ért (kivéve a Sziget Fesztivál.) A tavaly novemberben indult átszervezések a bormarketing területén, melyekben a Vidékfejlesztési Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Bormarketing Bizottság vett részt, csak idén kora nyárra fejeződtek be, ekkorra írták ki a pályázatokat is. Késés tehát volt, emiatt a főétel mellé magyar borokat fél áron kínáló éttermi akcióra már csak két napon keresztül lesz lehetőség ősszel. Ennek ellenére új fajta pályázatokat is kiírták, ilyen például az alföldi borokat népszerűsítő pályázat.

 

forrás: vilaggazdaság.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?