SAJTÓANYAG: Újra pályázhatók a bormarketing kisprojektek támogatásai

agrarszektor.hu
A sikerre való tekintettel újra megnyitják a magyar borokat népszerűsítő hazai kisprojektek számára nyitott pályázati "ablakot".

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Bormarketing Bizottság határozata alapján ismét lehet támogatásra pályázni a magyar borok, borászok, a borkultúra hazai népszerűsítését segítő projektek számára. A mostani keretemelésnek köszönhetően további bruttó 125 millió forint áll rendelkezésre. A vissza nem térítendő utófinanszírozású támogatás mértéke akár 70% is lehet. A kiírók a tapasztalatokat is figyelembe véve törekedtek a feltételrendszer tágítására, bízva abban, hogy a több olyan sikeres projektet is támogathassanak, mint a közelmúltban megjelent hiánypótló kiadvány, a hatnyelvű borászati szótár megjelentetése.

A kiírás kisebb összegekkel (minimum félmillió, maximum három millió forint) támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységeket. A lehetőség 2011 decembere óta él: Az AMC korábban már 100 millió forintot különített el kifejezetten azzal a céllal, hogy a kistermelők erőfeszítéseit támogassa.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?