Újabb pályázat indul bormarketingre

agrarszektor.hu
125 millió forint áll rendelkezésére azoknak a pályázóknak, akik jelentkeznek az Agrármarketing Centrum (AMC) újfent meghirdetett, magyar borok és hazai borkultúra népszerűsítésére kiírt pályázatára.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A kormányzat közleménye szerint a támogatás vissza nem térítendő és utófinanszírozású, mértéke 70 százalék is lehet. Az AMC, azaz az Agrármarketing Centrum a Vidékfejlesztési Minisztérium keretein belül működő szervezet, mely idén kibővítette a kiírási feltételeket, hogy minél több sikeres kezdeményezés jöhessen létre - számol be a kreativ.hu.

A támogatásra szánt forrás felhasználásával a borászatok helyi, regionális helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is.

Az AMC korábban 100 millió forintot hirdetett meg erre a célra. A pályázatok leadási határideje 2012. márc.31, a programokat pedig 2010. június 30-ig kell megvalósítani

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?